KONSULTĀCIJAS
Svetlana Riškova
• Konsultāciju un meistarklašu vadītāja
• Šefpavāre un Latvijas Pavāru kluba prezidente
• Vairāku Latvijas un starptautisko konkursu uzvarētāja
Svetlana Riškova
Šefpavāre ar 22 gadu Latvijas
un starptautisko pieredzi
Ir ieplānojusi un atvērusi 6 restorānus un 4 lielās ķēdes viesnīcas Rīgā
Lielākie projekti no “pre-opening” līdz veiksmīgam ikdienas operatīvam, ilggadējam darbam:
Grand Hotel Kempinski Riga
Albert Hotel Riga
Tallink Hotel Riga
Pullman Hotel Riga
Grand Hotel Kempinski
Starptautiskais pavāru konkursu žūrijas B kategorijas diploms Worldchefs
TV šova “Mūsdienu Latvijas garšas” 1. un 3. sezonas fināliste, vairāku citu TV šovu dalībniece
iTQi mono produktu vērtēšanas starptautisko konkursu eksperte no 2019. gada
Le Club Gastronomique Prosper Montagne titula ieguvēja
Brīvi pārzina krievu, latviešu un angļu valodu
Latvijas pavāru kluba dibinātāja (2004. g.) un prezidente nu jau trešo periodu (no 2012. g)
Latvijas Bocuse d’Or akadēmijas dibinātāja un prezidente no 2019. gada
“Baltic culinary circle” vienošanas iniciatore
Vairāku Latvijas un starptautisko pavāru konkursu laureāte un uzvarētāja
Organizē Latvijas un starptautisko pavāru konkursus
Ir liela pieredze zīmolu reklāmas projektos, ka arī kulināro un reklāmas pasākumu organizēšanā un vadīšanā
“Novada garšas” projekta konsultante
Skolu ēdināšanas eksperte, meistarklašu un kopā gatavošanas vadītāja
Vairākas reizes ir pārstāvējusi Latviju augsta līmeņa pasākumos
Chicago gourmet
Train experience Brussels u.c.
Pavāru modulāro izglītības programmu un elektronisko mācību līdzekļu korekciju eksperte
Galvenais pakalpojumu klāsts:
Tehniskā un tehnoloģiskā optimizācija, ilgtspējīga ēdināšanas uzņēmumu darbība, atkritumu šķirošanas sistēmas ieviešanas konsultācijas un praktiskie padomi
Ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumu koncepciju izstrāde vai korekcija
Ēdienkaršu pārstrāde vai izveidošana, ēdienu tehnoloģija, banketu ēdienkartes izstrāde, konsultācijas banketu organizēšanā vai apkalpošanā
HACCP sistēmas izstrāde vai koriģēšana, plūsmu korekcija, personāla apmācības
Restorāna budžeta sastādīšanas un kontroles konsultācijas
Personāla meklēšana, atlase un komandas izveide, personāla servisa un tehnoloģiskās apmācības
Ēdināšanas uzņēmumu operatīvā darba organizēšana, brand book izstrādāšana un ieviešana dzīvē, servisa standarti
Mazie privātie pasākumi vai meistarklases komandas saliedēšanai un profesionālo pavāru apmācības dažādos tematos – jūsu uzņēmuma telpās, vai ārpus tām
Skolu un pirmsskolas izglītības iestāžu ēdienkaršu sastādīšana, sortimenta korekcijas, ēdienkaršu korekcijas, apmācības, tehnoloģisko procesu un darba optimizācija