KONSULTĀCIJAS
Svetlana Riškova
• Konsultāciju un meistarklašu vadītāja
• Šefpavāre un Latvijas Pavāru kluba prezidente
• Vairāku Latvijas un starptautisko konkursu uzvarētāja
Svetlana Riškova
Šefpavāre ar 22 gadu Latvijas
un starptautisko pieredzi

Ir ieplānojusi un atvērusi 6 restorānus un 4 lielās ķēdes viesnīcas Rīgā
Lielākie projekti no “pre-opening” līdz veiksmīgam ikdienas operatīvam, ilggadējam darbam:
Grand Hotel Kempinski Riga
Albert Hotel Riga
Tallink Hotel Riga
Pullman Hotel Riga
Grand Hotel Kempinski
Starptautiskais pavāru konkursu žūrijas B kategorijas diploms Worldchefs
TV šova “Mūsdienu Latvijas garšas” 1. un 3. sezonas fināliste, vairāku citu TV šovu dalībniece
iTQi mono produktu vērtēšanas starptautisko konkursu eksperte no 2019. gada
Le Club Gastronomique Prosper Montagne titula ieguvēja
Brīvi pārzina krievu, latviešu un angļu valodu
Latvijas pavāru kluba dibinātāja (2004. g.) un prezidente nu jau trešo periodu (no 2012. g)
Latvijas Bocuse d’Or akadēmijas dibinātāja un prezidente no 2019. gada
“Baltic culinary circle” vienošanas iniciatore
Vairāku Latvijas un starptautisko pavāru konkursu laureāte un uzvarētāja
Organizē Latvijas un starptautisko pavāru konkursus
Ir liela pieredze zīmolu reklāmas projektos, ka arī kulināro un reklāmas pasākumu organizēšanā un vadīšanā
“Novada garšas” projekta konsultante
Skolu ēdināšanas eksperte, meistarklašu un kopā gatavošanas vadītāja
Vairākas reizes ir pārstāvējusi Latviju augsta līmeņa pasākumos
Chicago gourmet
Train experience Brussels u.c.
Pavāru modulāro izglītības programmu un elektronisko mācību līdzekļu korekciju eksperte
