Svetlana Riškova

Šefpavāre ar 22 gadu Latvijas
un starptautisko pieredzi

1

Ir ieplānojusi un atvērusi 6 restorānus un 4 lielās ķēdes viesnīcas Rīgā.

Lielākie projekti no “pre-opening” līdz veiksmīgam ikdienas operatīvam, ilggadējam darbam:

Grand Hotel Kempinski Riga
Albert Hotel Riga
Tallink Hotel Riga
Pullman Hotel Riga
Grand Hotel Kempinski

Starptautiskais pavāru konkursu žūrijas B kategorijas diploms Worldchefs.

TV šova “Mūsdienu Latvijas garšas” 1. un 3. sezonas fināliste, vairāku citu TV šovu dalībniece.

iTQi mono produktu vērtēšanas starptautisko konkursu eksperte no 2019. gada.

Le Club Gastronomique Prosper Montagne titula ieguvēja.

Brīvi pārzina krievu, latviešu un angļu valodu.

Latvijas pavāru kluba dibinātāja (2004. g.) un prezidente nu jau trešo periodu (no 2012. g).

Latvijas Bocuse d’Or akadēmijas dibinātāja un prezidente no 2019. gada.

“Baltic culinary circle” vienošanas iniciatore.

Vairāku Latvijas un starptautisko pavāru konkursu laureāte un uzvarētājā.

Organizē Latvijas un starptautisko pavāru konkursus.

Ir liela pieredze zīmolu reklāmas projektos, ka arī kulināro un reklāmas pasākumu organizēšanā un vadīšanā.

“Novada garšas” projekta konsultante.

Skolu ēdināšanas eksperte, meistarklašu un kopā gatavošanas vadītāja.

Vairākas reizes ir pārstāvējusi Latviju augsta līmeņa pasākumos

Chicago gourmet
Train experience Brussels u.c.

Pavāru modulāro izglītības programmu un elektronisko mācību līdzekļu korekciju eksperte.